ر‌ژیم غذایی مناسب دوران درمان

  1. مصرف روزانه ۸ الی ۱۲ لیوان مایعات كه شامل: آب، چای رقیق شده، دوغ بدون گاز و آبمیوه
  2. مصرف غذاهای پرپروتئین از قبیل: سفیده تخم مرغ، گوشت ماهی، مرغ، بلدرچین، بوقلمون و میگو
  3. محدود كردن مصرف گوشت قرمز به هفته ایی یكبار و ترجیحا به شكل پخته، كبابی و استیك
  4. مصرف لبنیات پاستوریزه و كم چرب از قبیل ماست، پنیر و شیر (در صورت صلاحدید پزشك)
  5. مصرف حبوبات، دانه و غلات از قبیل: لوبیا، بلغور گندم و جو، عدس، نخود و … (در صورت نداشتن مشكلات گوارشی و صلاحدید پزشك)
  6. مصرف میوه : میوه هایی كه قابل پوست گرفتن هستند مانند موز، سیب و … را پس از پوست گرفتن مصرف كنید و جهت رعایت حداكثری بهداشت بهتر است میوه هایی كه قابل پوست گرفتن نیستند مانند گیلاس، آلبالو، زردآلو و … را به شكل پخته و كمپوت شده خانگی مصرف نمایید.
  7. مصرف سبزیجات به شكل بخار پز یا آبپز شده از قبیل اسفناج، بروكلی، هویج، قارچ و نخود فرنگی، در صورتیكه مایل به مصرف سبزی خوردن یا كاهو و … هستید در صورت اجازه پزشك می توانید  آنها را به مدت ۱۵ دقیقه در سركه خیسانده و پس ار شستن مناسب، مصرف كنید.
  8. از مصرف غذاهای چرب، سرخ كردنی، فست فودی، غذاهای بیرون و گوشتهای فرآوری شده (سوسیس، كالباس، همبرگر و …) به شدت اجتناب كنید.
  9. در صورت تمایل به مصرف غذاهای سرخ كردنی از ماهیتابه های رژیمی جهت سرخ كردن استفاده كنید، همچنین از روغن های مناسب از قبیل روغن زیتون  استفاده نمایید.
  10. از مصرف غذاها، خوردنی ها و نوشیدنی های حاوی قند و شكر باید اجتناب شود.(نوشابه، دلستر، گز، سوهان، شیرینی و …)
  11. از مواد ارگانیك حاوی قند از قبیل: عسل، شیره انگور، شیره خرما، انجیر، توت، مویز، كشمش و …  در حد نیاز می توان استفاده نمود.
  12.  آجیل و دانه ها، ترجیحا به صورت خام و گرمادیده استفاده گردد.
  13. استفاده از میان وعده های كامل و پركالری مناسب از قبیل: كره بادام زمینی، پودینگ، اسموتی، فرنی، شله زرد، میلك شیك، ماست پروتئینه، نان پروتئین و…
  14. حجم غذا را كم و تعداد وعده های غذایی را بیشتر کنید.